tiistai 21. kesäkuuta 2011

Korianteri


Korianteri on herkkua, ainakin jos tykkää laittaa aasialaisia ruokia. Korianterit antaa tällä hetkellä tosi paljon satoa ja olenkin yrittänyt kehitellä muitakin käyttötapoja kuin shahi paneer, mitä meillä vaaditaan ruuaksi ainakin kerran viikossa. Yksi herkku on tomaatti-korianterisalaatti. Muutama päivä sitten tein korianteri-minttu-chutney'a, jota on laitettu mausteeksi vaikka mihin, leivälle, keittoon, kasviksille, salaattiin... Mutta koska tämä yrtti ei ihan heti lopu, otan mielelläni lisää vinkkejä vastaan.


Korianteri chutneyn ohje löytyi täältä.

4 kommenttia:

  1. Kiitos korianterivinkeistä! Mulla tuo herkun käyttö on rajoittunut lähinnä aasialaishenkiseen wokkailuun, mutta tuo chutney kuulostaa seuraavalta käyttökohteelta...

    VastaaPoista
  2. Moi! Thai-pizzan päälle broileria, kookoskermaa, vietyä, persiljaa ja tuoretta korianteria paljon pintaan! Ja juustoa paljon tietysti!

    VastaaPoista
  3. Siis curryä ja persikkaa, pahuksen tekstinsyöttö!

    VastaaPoista
  4. Kiitos vinkistä! Tätä kokeillaan ehdottomasti!

    VastaaPoista