lauantai 16. huhtikuuta 2011

Roikkuvia suunnitelmia


Jo viime kesänä, Barcelonan innoittamana, etsiskelin parvekkeen kaiteeseen kiinnitettävää saviruukun pidikettä (kuva on valitettavasti vähän huono suurennoksen vuoksi). Barcelonassa niitä oli myynnissä kaupoissa, mutta täällä en ole löytänyt mistään, en myöskään mistään nettikaupasta, suomalaisesta tai ulkomaalaisesta. Otan vinkkejä vastaan, jos jonkun silmään on osunut; jossainhan niitä on oltava myynnissä.


Suunnittelin partsille sitten tällaista kassisysteemiä ensi kesäksi. Jos saisi jostain kestävää muovia, voisin ommella roikkuvia kasseja yrteille ja salaatille. Tai sitten taas kierrätyskeskuksen ilmaishyllylle, sieltä löytyi viime vuonnakin hyvät kassit perunoille. 

Täältä löytyy huippuideoita erilaisiin istutusastioihin. Ei enää ruukkuja!

7 kommenttia:

 1. Upeita ideoita tosiaan! Luin aikaisempiakin tekstejäsi ja sen jälkeen laitoinkin blogisi kirjanmerkkeihin!

  VastaaPoista
 2. Hei Hellu!

  Kiitos kommentista. Varmaan katsoitkin nuo linkin ideat, hienoja minustakin. Kaikki kauniit kierrätyspuutarhaideat on kovin mieleeni.

  VastaaPoista
 3. Olen ostanut vastaavia pidikkeitä Bauhausista.

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkistä Intianminttu! Ryntään sinne ensi tilassa, kunhan saan Kumppaniltä autokyydin. Onneksi avauduin asiasta, tämä toimii!

  VastaaPoista
 5. Kivoja ideoita!

  Huhtikuun Kotipuutarha-lehdessä on viimeisellä aukeamalla juttu "Ruukut verkkoon", jossa sileät suojaruukut on ripustettu alumiiniverkkoon 3 mm paksuisella rautalankalenkillä. Molempiin päihin oli jätetty 4 senttiä kiinnityskoukuiksi taivutteluun.

  Kuvan ruukkujen kokoa on vähän vaikea tarkkaan hahmottaa, mutta eivät ne ihan mitään pieniä olleet... voisikohan toimia parvekkeen kaiteeseen kiinnitettynä?

  VastaaPoista
 6. Täytyypä katsoa tuo Kotipuutarha. Ihan hyvältä vinkiltä kuulostaa. Viime vuonna kokeilin kaikenlaisia rautalanka-, naru-, nippuside-, muovi-, ym. viritelmiä, joten olisin kyllä tänä vuonna ihan tyytyväinen valmiiseen tuotteeseen.

  VastaaPoista
 7. ...tai johonkin helppoon ja toimivaan viritelmään...

  VastaaPoista