keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

5. Taimien koitos

Seuraava projektini on virkata puutarhamme kivet. Sen jälkeen ehkä puut. Crafty Chica Challenge: Garden Glam -kisa vaikuttaa kiinnostavalta! Vielä ehtii osallistua, paitsi jos matkustaa huomenna Espanjaan.


Kasveilla on nyt koitos edessä: Ensin pitäisi pärjätä käytännössä yksin, ilman hoitoa neljä päivää. Kissavahti voi kyllä tarvittaessa kastella, mutta en kehdannut pyytää, että jos myös juttelisi ja sumuttelisi niitä aamuin illoin. Tämän jälkeen viisi päivää Lapsen ja Kumppanin hoidossa. Edellinen jakso on taimille harjoitusta jälkimmäiseen eli todelliseen koitokseen. Varmuutta siitä, millaista hoitoa jälkimmäiset viisi päivää on, ei ole. Kuivuutta tai jatkuvaa kastelua? Varmaan kumpaakin. Nyt otetaan Taimista mittaa ja testataan, kuka on riittävän vahva asumaan tuleva kesä meillä.


Lisäsin oikealle vielä aiheesta kyselyn.

2 kommenttia:

  1. Mielettömiä nuo pitsiin käärityt puut! Loistoblogi, toivottavasti taimet selviävät, mua harmittaa kun tänä kesänä ei ole omaa parveketta jonka voisi kasvattaa umpeen, mutta peltopalsta taas hommattu! Aiotko tuoda espanjasta lisää?

    Tuuli

    p.s. kannattaa varmaan ostaa ihan oikeita siemenperunoita, ainakin rautakaupoista ja isompien kauppojen puutarhaosastoilta saa. Luulisin että niin voi turvata ainakin aikaisen sadon, ettei tule vahingossa viljelleeksi vasta syyskylmiksi kypsyvää.

    VastaaPoista
  2. Voi harmi, parveke tai puutarha on pakollinen, jotta ihminen voi hyvin. Onneksi sulla on palsta! Jos olisin voinut, olisin tuonut Espanjasta muutaman parvekkeen kokonaisena, no siitä tuonnemana lisää...

    VastaaPoista